Activiteiten in Boedapest

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Deze overdekte markthal in het centrum van Boedapest opende voor het eerst in de 19e eeuw, en hier bloeit nu een rijke culinaire scene met verse boerderijproducten en heerlijke bistro’s. Hier vind je ook enkele van de grootste namen uit de Hongaarse keuken. Op de begane grond staat een mix van kraampjes met lokaal geproduceerde groenten, fruit, vlees en andere items; boven vind je een variatie aan eetkraampjes waar mensen graag komen om te lunchen.

TIP: De winnaar van de Bocuse d’Or Europe 2016, Tamás Széll, heeft hier een restaurant – Stand25 ligt op de begane grond.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hold u. 13 | Openbaar vervoer: Arany János utca | Telefoon: +36 1 353 1110 | Website: http://www.belvarospiac.hu/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Gellért Badhuis

“Als het buiten regent, treed hier binnen en laat je zorgen wegdrijven in de warme wateren van deze decadente, historische thermaalbaden. ”

De Grote Markthal

“Deze grote markthal is een walhalla voor foodies, en is tot de nok toe gevuld met verse producten, lokale waren en originele souvenirs. ”

WAMP (Lokale Design Markt)

“Deze markt is een buurtevenement en platform voor Hongaarse designers om hun werk te laten zien, en voor bezoekers om een uniek aandenken te kopen.”