Barcelona

Gun jezelf een relaxte dag aan het strand

Jouw lokale TIX-gids: Robbert Reurings

Barcelona heeft een van de mooiste stadsstranden ter wereld. De meeste stranden waren voornamelijk gemaakt voor de Olympische Spelen van Barcelona '92. Maak een wandeling over de boulevard en genieten van een drankje op het strand in een van de vele chirenquito bars (alleen in het hoogseizoen). Je zult ook tal van restaurants vinden, de perfecte plek voor een heerlijke paella. Het strand tussen hotel W en hotel Arts heet Playa San Sebastian en is veruit het populairste gedeelte van het strand.

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Word expert in het proeven van Jamón Ibérico

Jamón Ibérico (Spaanse ham) is de culinaire trots van Spanje. In de Jámon Experience ontdek je de geheimen achter deze hemelse delicatesse en ben jij na afloop zelf de keurmeester tijdens een hamproeverij, die gepaard gaat met een glas bier, wijn of cava. Deze activiteit is een must voor fijnproevers!

Bezoek alle highlights in één dag

Je kunt ze in Barcelona niet missen, de sightseeing bussen die op vaste routes door de stad rijden. Toeristisch maar tegelijk ook echt heel handig. De meeste organisaties bieden 2 aan 3 routes met audiogids en je mag zo vaak als je wilt op en afstappen. Je bezoekt in no-time de highlights en houdt meer tijd over voor het echte Barcelona!

Ga goed voorbereid naar Park Guëll

Het sprookjesachtige Park Guëll behoort met haar mooie mozaïeken en fraaie vergezichten terecht tot een van de topattracties van Barcelona. Het park is verdeeld in 2 delen. Eerst heb je het vrije toegang gebied dat gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Als tweede is er de monumentale zone, met alle hoogtepunten van het park, waarvoor je een kaartje nodig hebt. Koop je kaartje online om tijd en geld te besparen!