Barcelona

Leer Spaans koken als een pro

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Zelf de lekkerste gerechten van Barcelona leren maken? Onder leiding van een ervaren kok tover je bij BCNKitchen de lekkerste lokale ingrediënten om in een overheerlijk Catalaans lunchmenu! Als al het eten bereid is zit er niets anders op dan je heerlijke zelfbereide maaltijd op te eten vergezeld van een goed glas wijn.

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Leer Barcelona kennen als een local!

Fietsen is booming in Barcelona! Barcelona krijgt steeds meer fietspaden in alle delen van de stad. Het feit dat je maar een paar minuten hoeft te fietsen om bij het volgende hoogtepunt te komen maakt de fiets jouw beste keuze. Om meer te weten te komen over de bezienswaardigheden en om niet te verdwalen in de stad, kun je het beste een fietstour met gids nemen.

Ga shoppen met een view

Het moderne winkelcentrum Las Arenas is gebouwd in een voormalige stierenvechtersarena. De oorspronkelijke gevel, een herinnering aan het verleden, is behouden, maar de binnenkant is volledig vernieuwd. In het winkelcentrum vind je merkwinkels, een bioscoop, restaurants en cafés. Maar het beste is de 360º skywalk dakterras met een panoramisch uitzicht over Barcelona!

Ga goed voorbereid naar Park Guëll

Het sprookjesachtige Park Guëll behoort met haar mooie mozaïeken en fraaie vergezichten terecht tot een van de topattracties van Barcelona. Het park is verdeeld in 2 delen. Eerst heb je het vrije toegang gebied dat gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Als tweede is er de monumentale zone, met alle hoogtepunten van het park, waarvoor je een kaartje nodig hebt. Koop je kaartje online om tijd en geld te besparen!