Barcelona

Ga goed voorbereid naar Park Guëll

Jouw lokale TIX-gids: Robbert Reurings

Het sprookjesachtige Park Guëll behoort met haar mooie mozaïeken en fraaie vergezichten terecht tot een van de topattracties van Barcelona. Het park is verdeeld in 2 delen. Eerst heb je het vrije toegang gebied dat gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Als tweede is er de monumentale zone, met alle hoogtepunten van het park, waarvoor je een kaartje nodig hebt. Koop je kaartje online om tijd en geld te besparen!

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Ga shoppen met een view

Het moderne winkelcentrum Las Arenas is gebouwd in een voormalige stierenvechtersarena. De oorspronkelijke gevel, een herinnering aan het verleden, is behouden, maar de binnenkant is volledig vernieuwd. In het winkelcentrum vind je merkwinkels, een bioscoop, restaurants en cafés. Maar het beste is de 360º skywalk dakterras met een panoramisch uitzicht over Barcelona!

Leer Spaans koken als een pro

Zelf de lekkerste gerechten van Barcelona leren maken? Onder leiding van een ervaren kok tover je bij BCNKitchen de lekkerste lokale ingrediënten om in een overheerlijk Catalaans lunchmenu! Als al het eten bereid is zit er niets anders op dan je heerlijke zelfbereide maaltijd op te eten vergezeld van een goed glas wijn.

Loop over de fundamenten van Catalonië

Het El Born Cultural Center staat op de plek waar 300 jaar geleden om de onafhankelijkheid van Catalonië werd gestreden. In het moderne pand kun je nu een archeologische rondleiding volgen en de overblijfselen van de vernietigde wijk bekijken. Het culturele centrum organiseert ook tentoonstellingen en evenementen. En als je toe bent aan een pauze kun je heerlijk lunchen bij El 300 del Born.