Winkelen in Barcelona

Passeig de Gracia

“Winkelen tussen de meesterwerken van Gaudi! ”

- Thomas Elshout

Echte fashionista's moeten zeker een bezoek brengen aan Passeig de Gracia, maar vergeet je creditcard niet want winkelen is hier niet goedkoop. Inderdaad, Passeig de Gracia is één van de duurste straten in Spanje. Hier vind je alle luxe merken zoals Valentino, Gucci, Prada, Louis Vuitton en nog veel meer. Wil je niet zoveel uitgeven? Je kunt altijd inspiratie op doen met window shoppen of bezoek de meer betaalbare winkels zoals mango of Zara. Vergeet niet om de geweldige architectuur te bekijken terwijl je al shoppend door deze betoverende straat gaat.

De meeste winkels zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur

TIP: Bezoek Casa Mila op Passeig de Gràcia 92 en Casa Batlo op Passeig de Gràcia 43; twee verbluffende gebouwen van architect Antoni Gaudí.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Passeig de Gracia | Openbaar vervoer: Metro: L2-L3-L4 Passeig de Gracia | Website: http://barcelonapaseodegracia.com/en/

Meer winkels in Barcelona

Bekijk alle winkels

El Born

Ontsnap aan de commerciële drukte van La Rambla en de Gotische wijk in El Born! Deze karakteristieke hoek in het centrum van Barcelona heeft dezelfde schoonheid als het Gotische kwartier met karakteristieke smalle steegjes en typische pleintjes gevuld met café's en hun terrassen maar dan net voldoende van de gebaande paden om net dat beetje meer rust, charme en authenticiteit te bieden.

Carrer dels Tallers

Gelegen net naast Las Ramblas, maar een stuk minder toeristisch. Op deze schilderachtige straatje dat uitkomt op een plein, kom je langs enkele unieke winkels. Vintage en tweedehands kleding, oude grammofoonplaten, muziekinstrumenten en antiek is wat je hier zult vinden. Probeer enkele winkels en ontspan daarna op het pleintje.

Carrer del Verdi

Bezoek dit buiten de gebaande paden winkelstraat gelegen in de dorpachtige wijk Gracia. Je zult hier zeker geen grote merken vinden. Carrer del Verdi biedt unieke onafhankelijke winkels, die mode, meubels, snuisterijen en meer verkopen. Tussen de winkels vind je tal van restaurants en cafés met gerechten van over de hele wereld. Deze straat mag je niet missen als je geïnteresseerd bent in unieke aankopen.