Restaurants in Barcelona

La Gambeta

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

La Gambeta is gespecialiseerd in onvervalste Catalaanse visgerechten en is vooral bekend om de dagverse garnalen waar het restaurant trots naar vernoemd is. De garnalensoep Suquet is dan ook niet te versmaden maar ook specialiteiten zoals de overheerlijke Xatonada salade of de kreeftenstoofpot Caldereta zijn om je vingers bij af te likken. Dat geldt overigens ook voor het stijlvolle interieur dat met muren van natuursteen een romantisch decor vormt voor een geslaagd diner.

TIP: La Gambeta is alleen geopend voor het diner, behalve op zaterdag en zondag dan zijn zij ook geopend voor lunch.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrer de la Fusina 3 | Openbaar vervoer: Bus: 120 Pl Pons Clerch | Telefoon: +34 933 10 22 20 | Website: http://www.lagambeta.cat

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Braseria Can Xurrades

“Eigenaar en chef "Rafa" zorgt hoogst persoonlijk voor een perfecte culinaire ervaring!”

Carabassa

Caracassa is een verademing voor een ieder die het even gehad heeft met de tapas en pinxtos. Dit sfeervolle restaurant wordt gerund door een stel uit Napels en zij hebben hun culinaire kennis gebundeld op een eenvoudige maar creatieve menukaart met louter Italiaanse gerechten. Geniet van een lekkere pasta of pizza met een bijpassend glas Italiaanse wijn.

El 300 del Born

“300 jaar geleden werd hier om de onafhankelijkheid van Catalonië gestreden, nu kun je er genieten van authentiek Catalaanse gerechten in een eigentijdse sfeer. ”