Restaurants in Barcelona

Ciudad Condal

“Centraal gelegen tapasrestaurant met een echte Spaanse uitstraling. Ideaal als je maar moeilijk kunt wennen aan de late openingstijden van de restaurants in Barcelona.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Een prima optie voor elk moment van de dag. Het restaurant is gedurende de gehele dag open en is erg populair. Hier bereidt men een grote variatie aan tapas in een gezellige setting. Het restaurant is gelegen aan het begin van de gezellige straat Rambla de Catalunya (het verlengstuk van de Rambla), waar vele winkeltjes en terrasjes te vinden zijn. Het mooie van tapas is dat je het zo gek kan maken als je het zelf wilt, maar het ook bij één of twee bordjes kan houden tijdens een gezellige borrel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rambla de Catalunya 18 | Openbaar vervoer: Metro: L2-L3-L4 Passeig de Gràcia | Telefoon: +34933181997

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Dos Palillos

“Spaans Aziatische tapas klinkt natuurlijk al heel bijzonder. Het restaurant Dos palillos combineert deze twee culturen als geen ander in heerlijke kleine tapas.”

Cervecería Catalana

“Pintxos zijn het perfecte tussendoortje, eet ze staand bij Cerveceria Catalana, een van de beste tapas bars in de stad. ”

Carabassa

Caracassa is een verademing voor een ieder die het even gehad heeft met de tapas en pinxtos. Dit sfeervolle restaurant wordt gerund door een stel uit Napels en zij hebben hun culinaire kennis gebundeld op een eenvoudige maar creatieve menukaart met louter Italiaanse gerechten. Geniet van een lekkere pasta of pizza met een bijpassend glas Italiaanse wijn.