Activiteiten in Barcelona

Fietstour

“Een fietstour brengt je gemakkelijk op plaatsen waar je anders niet zou komen.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

De fiets is booming in Barcelona! Door de hele stad zijn fietspaden aangelegd en steeds meer locals hebben een hippe retrofiets of gebruiken een fiets uit het publieke fietssysteem Bicing. Ook als bezoeker aan de stad biedt de fiets uitkomsten. Je kunt op ontspannen manier de leukste plekjes van Barcelona bekijken, in een groep met een gids, in een privétour of juist helemaal zelf.

Een aanrader is de Sagrda Familia Fietstour. Je fiets je op je gemak door Barcelona en krijgt vermakelijke en leerzame uitleg bij de bezienswaardigheden onderweg. Ook kom je gemakkelijk op plekken die je normaal niet zo snel zou aandoen. De tour duurt 4 uur waarvan je gedurende 1 uur onder begeleiding van je gids de Sagrade Familia kan bewonderen zonder dat je daarvoor urenlange in de rij hoeft te staan. Een unieke tour in Barcelona!

TIP: Haal alles uit je bezoek aan Barcelona en boek vooraf een fietstour met gids op de dag van aankomst. De gids kan je veel tips geven waar je de rest van je verblijf van profiteert.

Suggestie of feedback?

Locatie