Barcelona

Bezoek alle highlights in één dag

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Je kunt ze in Barcelona niet missen, de sightseeing bussen die op vaste routes door de stad rijden. Toeristisch maar tegelijk ook echt heel handig. De meeste organisaties bieden 2 aan 3 routes met audiogids en je mag zo vaak als je wilt op en afstappen. Je bezoekt in no-time de highlights en houdt meer tijd over voor het echte Barcelona!

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Loop over de fundamenten van Catalonië

Het El Born Cultural Center staat op de plek waar 300 jaar geleden om de onafhankelijkheid van Catalonië werd gestreden. In het moderne pand kun je nu een archeologische rondleiding volgen en de overblijfselen van de vernietigde wijk bekijken. Het culturele centrum organiseert ook tentoonstellingen en evenementen. En als je toe bent aan een pauze kun je heerlijk lunchen bij El 300 del Born.

Word expert in het proeven van Jamón Ibérico

Jamón Ibérico (Spaanse ham) is de culinaire trots van Spanje. In de Jámon Experience ontdek je de geheimen achter deze hemelse delicatesse en ben jij na afloop zelf de keurmeester tijdens een hamproeverij, die gepaard gaat met een glas bier, wijn of cava. Deze activiteit is een must voor fijnproevers!

Geniet van een panoramische zonsondergang

Zie jij jezelf al zitten? Genieten van een drankje met tapa in bar Mirablau en zie in panorama hoe de nacht over Barcelona valt.