Restaurants in Bangkok

Sala Rattanakosin Eatery and Bar

“Dit eigentijdse restaurant wordt geroemd als één van de meest romantische en iconische dinerlocaties van Bangkok.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Het meest iconische en romantische uitzicht over Bangkok is de zonsondergang over de Chao Phraya Rivier met Wat Arun op de achtergrond, en dat is precies wat je hier perfect kunt aanschouwen!

Het restaurant biedt een diverse keuze uit internationale gerechten en traditioneel Thaise menu's. Probeer de specialiteit van het huis "Dubbel gebakken krokante varkensbuik" die hun opmerkelijke combinatie van twee kookstijlen toont, of probeer de “Yam mamuang puu nim tord”, zachte kreeft in een pittige mango salade. Heb je meer trek in een Westers gerecht? Probeer de Fettucini met porcini paddenstoelen. 

Het restaurant heeft ook een wijnbar en op het dakterras kun je het uitzicht op de rivier bewonderen. Sala Rattanakosin bevindt zich recht tegenover Wat Pho.

TIP: Om perfect licht voor die romantische foto met je geliefde te hebben, adviseer ik om hier rond 17.00 uur naartoe te gaan, of ten minste 30 minuten voor zonsondergang. De beste plek voor een zicht op Wat Arun is op het dakterras, of binnen in de ruimte met air-conditioning op de tweede verdieping.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Maharaj Road 39 | Telefoon: +66 2 622 1388 | Website: http://www.salaresorts.com/rattanakosin/dine-en.html

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

On Lok Yun

“Ik bezocht On Lok Yun al toen ik nog studeerde. Je kunt er de hele dag door hun heerlijke ontbijt bestellen!”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”

Water Library Chamchuri

“Mijn favoriet! Water Library staat bekend om de uitstekende Franse keuken en de uitgebreide collectie geïmporteerd water en alcoholische dranken.”