Restaurants in Bangkok

Krua Dok Mai Kao

“Dit is één van mijn favoriete restaurants in Bangkok. Het eten en het gebak zijn er heerlijk, een uitstekende plek voor een diner met familie of vrienden!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Wees niet verrast als je veel mensen ziet die zowel binnen als buiten op een tafeltje wachten bij Krua Dok Mai Kao ofwel White Flower Bakery & Restaurant. Het is één van de populairste plekken van Bangkok geworden.

Het restaurant staat bekend om het niet te versmaden gebak en grote variëteit aan Thaise en Westerse gerechten. Tom Yum Moo Toon (Tom Yum Varkensstoofpot) en Thai Tea Crape Cake zijn hun specialiteiten. Vanwege de hoge populariteit en de beperkte parkeerplaatsen bij de originele locatie op Bamrung Mueng Road, heeft het restaurant nog een filiaal geopend op Siam Square.

TIP: Proef de Tom Yum Moo Toon (Tom Yum Varkensstoofpot) of een van de fusion gerechten, en de Thai Tea Crape Cake. Reserveer wel op tijd, zeker in het weekend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bamrung Mueang Road 678/4-7 | Telefoon: +66 22252749

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Water Library Chamchuri

“Mijn favoriet! Water Library staat bekend om de uitstekende Franse keuken en de uitgebreide collectie geïmporteerd water en alcoholische dranken.”

Khun Churn

“"Gezond eten leidt tot een goed leven" is de filosofie van Khun Chun. Hier vind je alleen gezonde gerechten van hoge biologische kwaliteit.”

Krua Apsorn

“Geliefd bij de lokale bevolking om de traditionele Thaise gerechten die je tegenwoordig bijna nergens meer vindt.”