Restaurants in Bangkok

Chef Bar

“Dit is misschien maar een klein restaurant maar ze serveren de grootste en meest sappige burger in de stad. Voor de beste en meest betaalbare burger hoef je niet verder te zoeken!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Op zoek naar de beste burger in bangkok? Zoek niet verder en ga naar Chef Bar op Sukhumvit 21 Soi 2 voor sappige import steak en de Wagyu Burger. Het restaurant is onlangs gerenoveerd en is klein maar heel gezellig. De Australische chef neemt zijn gerechten zeer serieus en wil dat elke klant de beste steak en burger voorgeschoteld krijgt. Naast geïmporteerde steak is er ook een keuze aan wijnen uit Australië en Nieuw Zeeland en bieren die perfect met de gerechten samengaan.

TIP: Probeer de Wagyu Burger met wilde champignons en gebakken geitenkaas.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukhumvit 21 Soi 2 | Openbaar vervoer: BTS Asoke or MRT Sukhumvit | Telefoon: +66 800527336

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Thonkrueng

“Ik ben hier geweest met een grote groep buitenlandse vrienden, ze hielden zoveel van het eten dat ze weer terug willen komen! Ik ben zelf ook onder de indruk van de heerlijke gerechten en de uitstekende bediening.”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”

Water Library Chamchuri

“Mijn favoriet! Water Library staat bekend om de uitstekende Franse keuken en de uitgebreide collectie geïmporteerd water en alcoholische dranken.”