Restaurants in Bangkok

Pier 21 @ Terminal 21

“Pier 21 is het food court met de beste prijs-kwaliteitverhouding in Bangkok, niet voor niets enorm populair onder het kantoorpersoneel uit de buurt.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Vergeet de food court bij andere winkelcentra die je hebt bezocht. Pier 21 @ Terminal 21 zal je verrassen met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Het concept van een food court dat dient voor kantoorpersoneel met een gemiddeld inkomen in deze buurt, bleek een groot succes. De prijzen zijn zeer schappelijk en de gerechten smaken heerlijk. Dat is geen toeval want de 27 kraampjes aan Pier 21 worden bezet door een selectie van de bekende eettentjes uit Bangkok. Het food court ligt op de vijfde verdieping van het Terminal 21 winkelcentrum en is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

TIP: Proef de "Kuay Jap Nam Kon", rijstnoedelrolletjes in een pittige soep en probeer ook eens de typische gekleurde Thaise desserts die er worden aangeboden!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukhumvit 21 88 | Openbaar vervoer: BTS Asoke or MRT Sukhumvit | Telefoon: +66 2 108 0888 | Website: http://www.terminal21.co.th/korat/pier21/

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Central Food Loft @ Central Childlom

“Geniet van een goede keuze aan internationale gerechten in een food court dat aanvoelt als een modern restaurant.”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”

On Lok Yun

“Ik bezocht On Lok Yun al toen ik nog studeerde. Je kunt er de hele dag door hun heerlijke ontbijt bestellen!”