Bangkok

Bekijk en leer Muay Thai op de plek waar het ontstaan is

Jouw lokale TIX-gids: Peeraporn Weruwanaruk

Heb je ooit gehoord van Buakaw of Tony Jaa? Je bent al in de bakermat van de wereldberoemde vechtsport Muay Thai, dus mis de kans niet om deze opwindende sport te ervaren! Als je van vechtsporten houdt, kun je een avond naar Muay Thai kijken in het Lumpinee Boxing Stadium dat even buiten de stad ligt. Je kunt er de trainingsruimte bezoeken en enkele nieuwe vechtbewegingen leren. Zelfs als je geen fan bent dan is het nog altijd de moeite waard om deze unieke ervaring bij te wonen!

Suggestie of feedback?

Meer in Bangkok

Bekijk alle tips

Eet je buikje rond op een Thaise versmarkt!

Een groot deel van de Thaise cultuur draait om eten. Een bezoek aan een versmarkt in de vroege ochtend is een fantastische manier om te zien hoe Thaise mensen ingrediënten kopen voor hun maaltijden thuis. Je kunt hier ook goedkoop maar smakelijk eten proberen, en je hebt zelfs kans om getuige te zijn van schenkingen die hier op de markt aan de monniken worden aangeboden!

Bangkok van bovenaf

Een opvallende sfeer en het spectaculaire uitzicht hebben dit een hoogtepunt van het nachtleven in Bangkok gemaakt, er is geen enkele plek om Bangkok het beste te ervaren als van boven! Dakterassen en restaurants zijn in populariteit gestegen gedurende de laatste jaren. Sky Bar, die ook te zien was in de film The Hangover Part II, biedt adembenemende uitzichten over de stad aan de rivierkant terwijl Vertigo and Moon BarRed sky, en Octave Rooftop Lounge & Bar stuk voor stuk stijlvolle plekken zijn om de zonsondergang te ervaren.

Ontdek de Thaise culinaire traktaties van Dinsor Road!

Dinsor Road is een favoriet bij de lokale bevolking om de lokale restaurants. Veel restaurants zitten hier al decennia lang gevestigd. Je kunt er makkelijk steeds één gerecht bij een restaurant bestellen en zo meerdere gerechten bij verschillende restaurants uitproberen.