Bangkok

Bezoek een drijvende markt in Bangkok

Jouw lokale TIX-gids: Peeraporn Weruwanaruk

Voor vele reizigers is een bezoek aan een drijvende markt een belangrijk element van een bezoek aan Thailand. De ervaring van het echte lokale leven aan de kanalen, en het kopen van divers heerlijk en vers geproduceerd eten van de bootverkopers is een oprecht charmante ervaring. Gelukkig hoef je niet ver van de stad te reizen om een drijvende markt te vinden. Onder de beste keuzes in Bangkok City scharen zich Talingchan en Khlong Lat Mayom Drijvende Markt aan de  Thonburi zijde, of Wat Takien Drijvende Markt in Nonthaburi.

Suggestie of feedback?

Meer in Bangkok

Bekijk alle tips

Bangkok van bovenaf

Een opvallende sfeer en het spectaculaire uitzicht hebben dit een hoogtepunt van het nachtleven in Bangkok gemaakt, er is geen enkele plek om Bangkok het beste te ervaren als van boven! Dakterassen en restaurants zijn in populariteit gestegen gedurende de laatste jaren. Sky Bar, die ook te zien was in de film The Hangover Part II, biedt adembenemende uitzichten over de stad aan de rivierkant terwijl Vertigo and Moon BarRed sky, en Octave Rooftop Lounge & Bar stuk voor stuk stijlvolle plekken zijn om de zonsondergang te ervaren.

Ontdek de Thaise culinaire traktaties van Dinsor Road!

Dinsor Road is een favoriet bij de lokale bevolking om de lokale restaurants. Veel restaurants zitten hier al decennia lang gevestigd. Je kunt er makkelijk steeds één gerecht bij een restaurant bestellen en zo meerdere gerechten bij verschillende restaurants uitproberen.

Rondvaren over de Chao Phraya Rivier

Wist je dat Bangkok ooit bekend stond als het "Venetië van het Oosten"? Chao Phraya, "De Rivier van Koningen", is de belangrijkste rivier die door Bangkok loopt. Een tocht over de rivier stelt je in de gelegenheid om de vele tempels te zien die aan de rivieroevers liggen en je zult er de rustgevende sfeer ervaren van het lokale leven van de mensen die aan het water wonen. Er zijn verschillende opties voor een tocht over de rivier, zoals de Chao Phraya Express Boot of een complete avond cruise met diner.