Bangkok

Picknick in het middelpunt van de stad in "Train Park"

Jouw lokale TIX-gids: Peeraporn Weruwanaruk

Ondanks dat het een wildernis van beton is, zijn er een aantal groene gebieden in Bangkok waar je van kunt genieten terwijl je aan de hitte en gekte van de stad ontsnapt. Suan Rot Fai (Train Park) biedt alles om midden in de stad toch optimaal van je rust te genieten. Je kunt hier ook een kleine picknick organiseren omdat er eetkraampjes in de buurt zijn. Er zijn zelfs bamboe matten en fietsen die er te huur worden aangeboden.

Suggestie of feedback?

Meer in Bangkok

Bekijk alle tips

Bekijk en leer Muay Thai op de plek waar het ontstaan is

Heb je ooit gehoord van Buakaw of Tony Jaa? Je bent al in de bakermat van de wereldberoemde vechtsport Muay Thai, dus mis de kans niet om deze opwindende sport te ervaren! Als je van vechtsporten houdt, kun je een avond naar Muay Thai kijken in het Lumpinee Boxing Stadium dat even buiten de stad ligt. Je kunt er de trainingsruimte bezoeken en enkele nieuwe vechtbewegingen leren. Zelfs als je geen fan bent dan is het nog altijd de moeite waard om deze unieke ervaring bij te wonen!

Rondvaren over de Chao Phraya Rivier

Wist je dat Bangkok ooit bekend stond als het "Venetië van het Oosten"? Chao Phraya, "De Rivier van Koningen", is de belangrijkste rivier die door Bangkok loopt. Een tocht over de rivier stelt je in de gelegenheid om de vele tempels te zien die aan de rivieroevers liggen en je zult er de rustgevende sfeer ervaren van het lokale leven van de mensen die aan het water wonen. Er zijn verschillende opties voor een tocht over de rivier, zoals de Chao Phraya Express Boot of een complete avond cruise met diner. 

Kom volledig tot rust met een Thaise massage

Er zijn volop massagesalons in Bangkok en of je nu kiest voor een voetmassage van een uur of een volledige traditionele Thaise massage voor je hele lichaam: het is altijd de moeite meer dan waard! Wat Pho staat bekend als de plaats waar de traditionele Thaise massage zijn oorsprong vindt. Hoewel het in het begin misschien een beetje pijnlijk aanvoelt, zal je lichaam optimaal van een traditionele massage profiteren. Health Land Spa heeft veel filialen in de stad en biedt een selectie aan massages en spa behandelingen met een hoge kwaliteit service. Laat jezelf eens lekker verwennen!