Bangkok

Kom volledig tot rust met een Thaise massage

Jouw lokale TIX-gids: Peeraporn Weruwanaruk

Er zijn volop massagesalons in Bangkok en of je nu kiest voor een voetmassage van een uur of een volledige traditionele Thaise massage voor je hele lichaam: het is altijd de moeite meer dan waard! Wat Pho staat bekend als de plaats waar de traditionele Thaise massage zijn oorsprong vindt. Hoewel het in het begin misschien een beetje pijnlijk aanvoelt, zal je lichaam optimaal van een traditionele massage profiteren. Health Land Spa heeft veel filialen in de stad en biedt een selectie aan massages en spa behandelingen met een hoge kwaliteit service. Laat jezelf eens lekker verwennen!

Suggestie of feedback?

Meer in Bangkok

Bekijk alle tips

Eet je buikje rond op een Thaise versmarkt!

Een groot deel van de Thaise cultuur draait om eten. Een bezoek aan een versmarkt in de vroege ochtend is een fantastische manier om te zien hoe Thaise mensen ingrediënten kopen voor hun maaltijden thuis. Je kunt hier ook goedkoop maar smakelijk eten proberen, en je hebt zelfs kans om getuige te zijn van schenkingen die hier op de markt aan de monniken worden aangeboden!

Bangkok van bovenaf

Een opvallende sfeer en het spectaculaire uitzicht hebben dit een hoogtepunt van het nachtleven in Bangkok gemaakt, er is geen enkele plek om Bangkok het beste te ervaren als van boven! Dakterassen en restaurants zijn in populariteit gestegen gedurende de laatste jaren. Sky Bar, die ook te zien was in de film The Hangover Part II, biedt adembenemende uitzichten over de stad aan de rivierkant terwijl Vertigo and Moon BarRed sky, en Octave Rooftop Lounge & Bar stuk voor stuk stijlvolle plekken zijn om de zonsondergang te ervaren.

Picknick in het middelpunt van de stad in "Train Park"

Ondanks dat het een wildernis van beton is, zijn er een aantal groene gebieden in Bangkok waar je van kunt genieten terwijl je aan de hitte en gekte van de stad ontsnapt. Suan Rot Fai (Train Park) biedt alles om midden in de stad toch optimaal van je rust te genieten. Je kunt hier ook een kleine picknick organiseren omdat er eetkraampjes in de buurt zijn. Er zijn zelfs bamboe matten en fietsen die er te huur worden aangeboden.