Activiteiten op Bali

Kintamani Meer & Vulkaan tour

“Het dramatische uitzicht van de actieve vulkaan Gunung Batur en het daarnaast gelegen serene Baturmeer is adembenemend.”

- TIX Team

Het dramatische uitzicht van de actieve vulkaan Gunung Batur en het daarnaast gelegen serene Baturmeer is adembenemend en iets dat je niet wilt missen. Tijdens deze tour krijg je de kans om dit prachtige stukje natuur van Bali te zien evenals enkele culturele hoogtepunten, zoals de Barong dans in Batubulan, kunstenaars in Ubud en vakmanschap in Celuk en Mas. Je brengt ook een bezoek aan de mysterieuze olifanten tempel (Elephant Cave) met prachtige houtsnijwerk en een van Bali's heilige bronnen. Alles gecombineerd in één tour. Tijdens de rondleiding word je vervoerd in een bus met arico en begeleid door een Engels sprekende gids, dus je hoeft je nergens om te bekommeren. je hoeft alleen de tour te boeken en klaar te staan bij je hotel. 

TIP: Er is voldoende tijd om te lunchen bij een lokaal restaurant in het Kintamani, dus vergeet niet om wat extra geld mee te nemen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Balinese Massage

“Ontdek vele verschillende schoonheidsbehandelingen in Bali inclusief de legendarische Balinese massage!”

Kookles

“Het beste souvenir om mee naar huis te nemen is Balinese kookkunst. Leer de fijne kneepjes om indruk te maken op jouw vrienden (en laat ze uiteraard genieten van jouw heerlijke creaties!)”

Surfen

“Zonder twijfel is de oceaan de beste speelplaats van Bali!”