Bezienswaardigheden op Bali

Bali Sharks

“Ben je op zoek naar een originele activiteit in Bali? Maak dan van dichtbij kennis met het bekendste roofdier van de zee!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Ben je bang voor haaien? Wellicht zal een bezoek aan de drijvende steiger van Bali Sharks je van gedachten doen veranderen wat betreft dit roofdier uit de oceaan. In 2011 begon Paul Friese met dit toevluchtsoord voor haaien, dat zich in het Serengan water bevindt. Het is opgericht om haaienjongen te redden die door vissers verkocht werden om hun vinnen. Paul (of een van zijn medewerkers) geeft met plezier informatie over haaien of neemt jou en je kinderen mee met de boot naar de steiger om de babyhaaien te voeren of wellicht zelfs met ze te zwemmen!

TIP: Kies ervoor om een haai te adopteren!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Agus Bar & Restaurant, Jalan Tukad Punggawa, Serangan. | Website: http://www.balisharks.com

Meer bezienswaardigheden in Bali

Bekijk alle bezienswaardigheden

GWK Cultural Park

“Het wordt gezien als een belangrijke en iconische bezienswaardigheid maar misschien is het gewoon het perfecte uitkijkpunt over de Indische Oceaan en het zuidelijke deel van Bali.”

Geger Beach

“Een hemelse ervaring voor iedereen: een strand dat perfect is om te ontspannen, zwemmen, spelen, eten en surfen. Waar zou je anders naartoe willen gaan?”

Tanah Lot Temple

“Een plek die zeker op je prioriteitenlijst moet staan, maar één bezoek is voldoende.”