Bezienswaardigheden op Bali

Ubud Market

“De enige plek in Ubud waar je het lokale leven en het toeristenleven in één dag kunt beleven!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

De Ubud markt is een kruideniersmarkt in de ochtend en transformeert tot een interessant handwerkcentrum in de middag. Voor 10 uur in de ochtend bezoeken de lokale bewoners de markt om kruiden in te slaan en hun ontbijt aan te schaffen, meestal pap, Balinese gebakken rijst of zoete snacks. De lokale bevolking koopt ook vaak artikelen om te offeren tijdens de dagelijkse ceremonie waarbij bloemen en gebruiksklare offers het meest populair zijn.

Na 10 uur in de ochtend, maakt de koopwaar van de ochtend plaats voor artistieke souvenirs zoals handwerk, kleurrijke stoffen en schilderijen, producten voor aromatherapie en nog veel meer. Aangezien er geen regels betreffende prijskaartjes zijn, is dit de juiste plek om je onderhandelingsvaardigheden te oefenen.

TIP: Begin altijd met onderhandelen op 1/3 van de prijs en maak jouw bod steeds iets hoger. Probeer achter de gemiddelde prijs te komen en ga niet onderhandelen als je niet van plan bent iets te kopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Raya Ubud

Meer bezienswaardigheden in Bali

Bekijk alle bezienswaardigheden

Geger Beach

“Een hemelse ervaring voor iedereen: een strand dat perfect is om te ontspannen, zwemmen, spelen, eten en surfen. Waar zou je anders naartoe willen gaan?”

Padang Padang Beach

“Nog zo'n exotische en tropische hemel waardoor je jouw verblijf in Bali wilt verlengen!”

Balangan Beach

“De rijen aan gebogen, perfect surfbare golven zal surfers aanspreken maar ook strandgasten kunnen in Balangan evengoed ontsnappen aan het moderne Bali.”