Bezienswaardigheden op Bali

Geger Beach

“Een hemelse ervaring voor iedereen: een strand dat perfect is om te ontspannen, zwemmen, spelen, eten en surfen. Waar zou je anders naartoe willen gaan?”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Dit rustige witte strand lag ooit vol met zeewier voordat er een groot resort pal op de baai werd gebouwd. Hoewel het zeewier nu bijna geheel verdwenen is en het grote resort het grootste deel van de baai heeft overgenomen, heeft het strand haar prachtige en rustige charme toch weten te behouden. De relatief ondiepe zee wordt beschermd door een rif dat alleen kalme golven doorlaat waardoor er weinig stroming is. Deze natuurlijke zegening maakt dit strand multifunctioneel.

Of je nu wilt gaan zwemmen, kajakken of stand up paddelen (SUP-en), het is allemaal mogelijk op Geger Beach! Deze plek is ook perfect voor kinderen om te spelen terwijl volwassenen hun geliefde tintje kunnen krijgen of helemaal bijkomen tijdens een strandmassage. Er wordt een parkeertarief geheven maar dat is slechts Rp. 2.500 per persoon.

TIP: Blijf vanaf de ochtend tot in de middag bij het strandrestaurant en vergeet niet (als je in het juiste seizoen komt) het beste mango sap te bestellen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Nusa Dua | Openbaar vervoer: Take Kura Kura Bus and stop at The Bale, then walk towards the road to the beach, just across The Bale

Meer bezienswaardigheden in Bali

Bekijk alle bezienswaardigheden

Museum Pasifika

“Wanneer je in Nusa Dua bent, ga dan de beroemde meesterwerken van expat artiesten bekijken.”

Padang Padang Beach

“Nog zo'n exotische en tropische hemel waardoor je jouw verblijf in Bali wilt verlengen!”

GWK Cultural Park

“Het wordt gezien als een belangrijke en iconische bezienswaardigheid maar misschien is het gewoon het perfecte uitkijkpunt over de Indische Oceaan en het zuidelijke deel van Bali.”