Bezienswaardigheden op Bali

Nusa Lembongan Island

“Een vakantiebestemming binnen een bestemming.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Als je uitgekeken raakt op alle glitter en glamour, ga dan naar Lembongan om te genieten van een meer bescheiden versie van een tropische vakantie. Het is een eiland dat iedereen zal vermaken; families, surfers, duikers, snorkelaars, strandliefhebbers en zelfs avonturiers. Duikers en snorkellaars zullen het geweldig vinden om te zwemmen met Manta Rays en Sun Fishes in de diepere zee gedurende de maand juli.

Strandliefhebbers kunnen het eiland gaan ontdekken om rustige stranden op te zoeken terwijl het heuvelachtige landschap en het mangrove bos een perfect decor vormt voor meer avontuurlijke activiteiten. En ook kinderen zullen zonder enige twijfel genieten van de vele watersportactiviteiten. Als dit nog niet voldoende is, bezoek dan één van de naburige eilanden: Nusa Ceningan en Nusa Penida

TIP: Neem een privé tour in de oceaan met lokale vissers om een aantal interessante plekjes buiten de gebaande paden te bezoeken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Nusa Lembongan

Meer bezienswaardigheden in Bali

Bekijk alle bezienswaardigheden

GWK Cultural Park

“Het wordt gezien als een belangrijke en iconische bezienswaardigheid maar misschien is het gewoon het perfecte uitkijkpunt over de Indische Oceaan en het zuidelijke deel van Bali.”

ARMA Museum & Resort

“Kom meer te weten over een levendige kunststroming en het dagelijkse leven in Bali bij ARMA.”

Tanah Lot Temple

“Een plek die zeker op je prioriteitenlijst moet staan, maar één bezoek is voldoende.”