Bezienswaardigheden op Bali

Museum Pasifika

“Wanneer je in Nusa Dua bent, ga dan de beroemde meesterwerken van expat artiesten bekijken.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Aanschouw de 350 meesterwerken van legendarische artiesten zoals Adrien Jean Le Mayeur, Theo Maier, Rudolf Bonnet en Walter Spies die woonden in Bali. Je kunt er ook werk zien van de meest beroemde artiest van Indonesië, Raden Saleh die een groot inzicht verschaft in de betoverende cultuur en het landelijke aanzicht van Bali, jaren voor het massatoerisme het eiland overnam.

Het museum heeft verschillende kamers ingericht naar het geboorteland van de artiest waardoor er 9 verschillende ruimtes zijn ontstaan. De laatste kamer is gereserveerd voor culturele kunstwerken van eilanden uit de Stille Oceaan waar je ook werk uit Indochina kunt vinden.

TIP: Maak geen foto' s omdat dit niet toegestaan is. Informeer jezelf over de achtergrond van de artiesten en hun geschiedenis voor je een bezoek brengt zodat je het meeste uit je bezoek haalt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Complex BTDC Area Block P, Nusa Dua | Website: http://www.museum-pasifika.com

Meer bezienswaardigheden in Bali

Bekijk alle bezienswaardigheden

Geger Beach

“Een hemelse ervaring voor iedereen: een strand dat perfect is om te ontspannen, zwemmen, spelen, eten en surfen. Waar zou je anders naartoe willen gaan?”

ARMA Museum & Resort

“Kom meer te weten over een levendige kunststroming en het dagelijkse leven in Bali bij ARMA.”

GWK Cultural Park

“Het wordt gezien als een belangrijke en iconische bezienswaardigheid maar misschien is het gewoon het perfecte uitkijkpunt over de Indische Oceaan en het zuidelijke deel van Bali.”