Uitgaan op Bali

Ku De Ta

“De legendarische strandclub die nog steeds de hipste feesten op het eiland organiseert!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Ku De Ta introduceerde het concept van de strandclub in Bali en bracht uitgaan, lifestyle en entertainment op het eiland naar een hoger niveau. Vanaf de opening in 2000 is Ku De Ta de meest aantrekkelijke bestemming geworden voor de hipste feesten, het aanbidden van de zonsondergang en strandcultuur.

Het onderscheidende eten waarin de internationale en Indonesische keukens vredig samenkomen is een andere reden om hier naartoe te komen. Loyale bezoekers willen nooit de jaarlijkse historische feesten missen zoals de Bikini Day Party, White Party en Old Skool Back Party; ze zijn zelfs bereid om de dure tickets aan te schaffen, het meest opvallende kostuum te dragen en in de lange rij te wachten om naar binnen te komen en zich aldaar te mengen tussen de stijlvolle semi-beroemdheden.

TIP: Als je mee wilt doen aan de legendarische feesten en teleurstelling wilt voorkomen, zorg dan dat je al een ticket boekt voordat je op het eiland arriveert.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Kayu Aya 9 | Telefoon: +62 361 736969 | Website: http://www.kudeta.net

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Cocoon

“Cocoon is te vinden op de grens van het modieuze Seminyak en het pretentieloze Kuta dus als je op zoek bent naar een plek die zowel ontspannen als stijlvol is, kijk dan niet verder.”

Single Fin

“Single Fin is de beste plek om te genieten van de zonsondergang en de "theatrale" optredens van surfers te aanschouwen op één van de beste surfplekken ter wereld!”

Rock Bar

“Een café dat haar naam, dankzij de waanzinnige locatie, eer aan doet.”