“Métis serveert zonder uitzondering een fantastische vertaling van hoogwaardige cuisine in een rustgevende, hippe en elegante sfeer.”
Een betoverende tuin in Balinese stijl met een klassiek Frans tintje vormt de ambiance van Métis. Maar wacht tot je de creaties met Frans-Mediterrane draai proeft van chef-oprichter Nicolas 'Doudou' Tourneville.
Op het lunch menu vind je vleesgerechten a la plancha (gegrild), pasta, soep en broodjes, terwijl het avondmenu vooruitstrevende en hoogstaande creaties biedt in een meer gevarieerde ambiance.
Uiteraard, aangezien de Franse herkomst van Pak Doudou ("pak" staat voor meneer) weet hij wel wat te doen met foie-gras, het hoogtepunt van de kaart. Mis ook niet de Aziatische kunst in de inpandige kunstgalerij, de modieuze winkels of de bijzondere cocktails (en tapas) bij de hippe lounge van Métis.
TIP: Probeer ook eens de betaalbare lunch special (voor 2 of 3 gangen!) die op weekdagen verkrijgbaar is!
Suggestie of feedback?