Restaurants op Bali

Merah Putih Restaurant

“Een stijlvolle manier om te genieten van de Indonesische keuken.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Naast het opmerkelijke milieuvriendelijke en half-transparante dak dat regenwater opslaat, biedt dit grandioze restaurant Merah Putih (Rood en Wit, de Indonesische vlag) ook een stijlvol, authentiek Indonesisch traditioneel menu en moderne fusion-gerechten, geserveerd op kleine bordjes om te delen. 

Hoewel je hier Indonesische gerechten kunt bestellen is de sfeer chique en modern, dus slippers en mouwloze t-shirts zijn niet aan te raden. Het volledig afgesloten dak zorgt dat het restaurant geschikt is voor alle weertypes. Er is een uitgebreide keuze aan aperitieven zoals cocktails gemaakt van gekonfijte lokale ingrediënten, en een ruime selectie aan geïmporteerde en lokale wijnsoorten.

TIP: Probeer ook zeker de kruidige en tropisch geïnspireerde cocktails zoals nootmuskaat cocktail op basis van wodka, gember bourbon, en zelfs een cocktail gemaakt van de hibiscus bloem.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Petitenget, Seminyak 100x | Telefoon: +62 361 8465950 | Website: http://www.merahputihbali.com

Meer restaurants in Bali

Bekijk alle restaurants

Babi Guling Ibu Oka

“Hoewel het een authentieke plek is, zijn de gerechten toeristenversies aangezien er in het originele Balinese speenvarken varkensbloed in het groentemengsel gebruikt wordt.”

Métis

“Métis serveert zonder uitzondering een fantastische vertaling van hoogwaardige cuisine in een rustgevende, hippe en elegante sfeer.”

Naughty Nuri's

“De hemel voor alle carnivoren.”