Restaurants op Bali

Pirates Bay Bali

“Dineer a la Robinson-Crusoe-ontmoet-Jack-Sparrow”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Van de buitenzijde ziet Pirates Bay Bali - met een grote, gestrande houten boot, weelderige bomen, boomhutten, hangmatten en een aantal bamboe hutten op een leeg terrein - er misschien uit als een campingplaats maar dat is het zeker niet! Sterker nog, deze unieke plek is een restaurant met de beste speelplaats voor kinderen (en ook voor volwassenen!). De kinderen kunnen in de bomen klimmen, met de eekhoorns op het terrein spelen, doen alsof ze piraat zijn en heersen over de gestrande houten boot, jagen naar verborgen schatten of verstoppertje spelen tussen de bomen.

Het menu van Pirates Bay bestaat uit Aziatische en Indonesische gerechten en ook wat internationale keuzes zoals salades, pasta en BBQ van zeevruchten. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Hoewel het het eten van  gemiddeld niveau is zijn de porties groot.

TIP: Om gebruik te maken van de boomhutten moet je minimaal Rp. 150.000 besteden aan eten en drinken, maar dat is deze ervaring wel waard. Er is geen minimum bestelling verplicht als je in de bamboe hutten op de begane grond blijft.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: BTDC Area, Nusa Dua Lot C-0 | Openbaar vervoer: Take the last stop of Sarbagita bus at Nusa Dua BTDC area, and just walk along the beach on The Bay area | Telefoon: +62 361 9158152 | Website: http://www.thepiratesbaybali.com

Meer restaurants in Bali

Bekijk alle restaurants

Babi Guling Ibu Oka

“Hoewel het een authentieke plek is, zijn de gerechten toeristenversies aangezien er in het originele Balinese speenvarken varkensbloed in het groentemengsel gebruikt wordt.”

Alchemy

“Probeer rauwe gerechten bij Alchemy en je zult anders gaan denken over groente!”

Métis

“Métis serveert zonder uitzondering een fantastische vertaling van hoogwaardige cuisine in een rustgevende, hippe en elegante sfeer.”