“Ben je ooit in een restaurant geweest met alleen toetjes?”
Dit op een garage lijkende restaurant is uniek. Het gebouw doet misschien denken aan een opslag ruimte, maar eenmaal binnen waan je je in een geheel andere wereld. Een groot symboolvormig schilderij met een houten illustratie bedekt het plafond. Gedimd licht zorgt voor een melancholische sfeer en de bar lijkt op een laboratorium. Maar zorg dat je al iets hebt gegeten voor je een bezoek brengt want je hebt hier alleen Room 4 Dessert nodig (ruimte voor het toetje)!
Hoogstaande desserts worden hier bereid met lokale ingrediënten en vakkundig samengesteld door de chef en eigenaar Will Goldfarb (die een gelijksoortig restaurant concept had toen hij nog in New York woonachtig was). Zoetekauwen zullen gelukkig worden van het smakelijke proefmenu dat afgemaakt wordt met lokaal geïnspireerde cocktails. Vraag de chef naar de speciale lokale basilicum creatie.
TIP: Neem eerst wat te eten voor je hier komt of ga voor het tapas diner dat je achter in het restaurant kunt krijgen.
Suggestie of feedback?