Activiteiten op Bali

Waterbom Waterpark

“Een waterspeelplaats die zowel kinderen als volwassen zal vermaken!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Verscheidene super spannende waterattracties bij Waterbom Bali zullen je kinderen (en jezelf!) de waan van de dag volledig laten vergeten. Van adrenaline pompende ritten zoals de Pipeline, die je in 13 seconden met een snelheid van 60km per uur laat glijden, de Constrictor die je door een buis van 250 meter laat denderen, of de relaxte stroming van de Lazy River.

Er zijn in totaal negen ritten maar ze zijn niet allemaal geschikt voor kinderen; voor sommige ritten is een minimaal gewicht en minimale lengte vereist. Om hier te spelen betaal je eenmalig een ticket waarna je van alle attracties gebruik kunt maken. Handdoeken en kluisjes zijn helaas niet inbegrepen in de entreeprijs, en uiteraard de maaltijden in het restaurant ook niet.

TIP: Koop een tweedaagse pas om alle ritten te proberen. Reisagentschappen bieden meestal de beste prijzen voor tickets.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Kartika Plaza, Kuta | Openbaar vervoer: Kura-kura bus makes a stop here. | Telefoon: +62 361 755676 | Website: http:/www.waterbom-bali.com