Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Las Piedras

Las Piedras ligt in het noorden van Venezuela en wel aan de zuidwestelijke kust van het schiereiland Paraguaná aan de Caribische Zee. Vlakbij bevindt zich het grootste olieraffinaderijcomplex ter wereld. Toeristen komen hier vanwege het heerlijke weer, de witte zandstranden met palmbomen en de eindeloze blauwe zee. Ook de natuurparken in Venezuela zijn vanwege hun uitgebreide flora en fauna zeer de moeite waard.

Vliegen naar Las Piedras is gegarandeerd goed voor een heerlijke (zon)vakantie. Via Tix boek je voordelige vluchten en vliegtickets Las Piedras gemakkelijk en snel.

Events in Las Piedras

In Las Piedras vinden geen festivals of andere jaarlijks terugkerende events plaats.

Populaire hotels in Las Piedras

Ga je goedkoop vliegen naar Las Piedras voor een schitterende en veelzijdige vakantie, reserveer dan ook meteen een sfeervol hotel in Las Piedras via Tix.

Hotel Jardin is een eenvoudig hotel vlak bij het vliegveld. Het hotel is uitstekend geschikt om even bij te komen van je vermoeide vlucht of als je de andere dag vroeg moet vertrekken.

Hotel Amalfi ligt in het centrum van Las Piedras. Het is eenvoudig om van hieruit wandelend het stadje te verkennen.

Luchthavens in Las Piedras

Wie gaat vliegen naar Las Piedras arriveert op de volgende luchthaven:

  • Josefa Camejo International Airport (LSP) – afstand centrum: 5 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Las Piedras

Na je vakantie in Las Piedras ga je verder naar Caracas, of naar Curacao of Aruba op de Antillen. Tix kan hier ook de juiste tickets voor regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Las Piedras

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Las Piedras:

  • {url:airline:TUY}
  • {url:airline:INC}
  • {url:airline:TNM}
Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie