Best cur1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Loyaliteitskorting op je volgende boeking
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Curacao

Curaçao staat natuurlijk vooral bekend vanwege de herkenbare gekleurde huisjes en de prachtige stranden. Een ultiem eiland voor mensen die houden van zon, zee & strand, maar er is nog veel meer te doen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de struisvogelboerderij (Ostrich Farm), waar je ook een ritje kunt maken op een struisvogel, of je kunt een dagje gaan zeevissen en de grote vissen vangen die hier rondzwemmen in de zee. Als je voor een scherpe prijs vliegtickets Curaçao wilt boeken, vergelijk dan de tickets en vluchten op Tix.

Vliegtickets Curaçao zijn vooral buiten het hoogseizoen goedkoop te boeken. Wil je tijdens de vakantieperiode naar Curaçao vliegen? Reserveer dan op tijd je tickets en vergelijk de diverse airlines en vertrekluchthavens op Tix. Zo bespaar je het meeste op je vliegtickets Curaçao.

Events in Curacao

Op Curaçao worden ook leuke evenementen georganiseerd, die je eens zou moeten bezoeken. Een selectie:

  • januari: - Heineken Regatta Curaçao
  • april - Curaçao International Film Festival
  • juli - Curaçao Flag Day
  • oktober - Banda Bou Day & Antillian Day
  • november - Amstel Curaçao race

Ook zijn er in de zomermaanden bijna wekelijks concerten op Mambo Beach van bekende Nederlandse artiesten, waarvoor je op Curaçao tickets kunt krijgen. Tevens is leuk om op vrijdag op het strand de Wet & Wild te bezoeken. Hier begint vanaf 17.00 uur het happy hour!

Luchthavens in Curacao

Onder meer bij deze airlines boek je vliegtickets Curaçao voor rechtstreekse vluchten naar het eiland:

Deze maatschappijen vliegen je binnen 9 tot 12 uur, veelal met een korte tussenstop op Bonaire of Aruba, vanaf Amsterdam naar het tropische eiland. Curaçao International Airport (ook bekend als Hato Airport) staat als eindbestemming op je vliegtickets Curaçao, want dit is het enige vliegveld op het eiland. Jaarlijks landen er 1,6 miljoen vluchten op Curaçao.

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie