Ccs
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Caracas

Caracas is de hoofdstad van Venezuela, gescheiden van de Caraibische Zee door een hoge bergketen. De toeristen die van cultuur houden kunnen hier naar hartenlust hun hart ophalen. Er liggen immers tal van befaamde musea in Caracas. Er heerst een tropisch klimaat in Caracas, waardoor je kan genieten van een zonovergoten vakantie. Ook een bezoekje aan het Nationaal Pantheon van Venezuela is zeker de moeite waard.

Events in Caracas

Als je besloten hebt om te vliegen naar Caracas, kun je de datum kiezen door naar de verschillende jaarlijks terugkerende events te kijken die in Caracas georganiseerd worden. Bijvoorbeeld:

  • Januari - Incognita
  • April - Nazarene of San Pablo

Voor je op vakantie kunt vertrekken, moet je naast een vliegticket naar Caracas waarschijnlijk ook een hotel zoeken. In Caracas liggen meerdere populaire hotels. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in het JW Mariott Caracas Hotel of in het Gran Melia Caracas Hotel.

Luchthavens in Caracas

Wanneer je vliegtickets naar Caracas hebt gevonden op Tix zul je arriveren op de volgende luchthaven:

  • Simón Bolívar International Airport of Maiquetia - de afstand naar het centrum van Caracas: 21 km

Het is perfect mogelijk om je tickets naar Caracas te combineren met een bezoek aan een andere plaats. Je kunt vanuit Caracas doorreizen naar een andere populaire bestemming zoals New York en Rome.

Er is een groot aantal aan luchtvaartmaatschappijen dat vluchten naar Caracas verzorgt. Onder meer deze:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie