Airlines default plane

Ga op reis met
Delta

Over Delta

Frequent Flyer Programma: SkyMiles

Grootste luchtvaartmaatschappij

Delta Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en is gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika. Door de recente fusie met het eveneens Amerikaanse Northwest Airlines beschikt Delta over een vloot van bijna 800 moderne vliegtuigen.

Uitgebreid netwerk

Delta vervoert jaarlijks meer dan 160 miljoen passagiers en beschikt over een wereldwijd netwerk. In de Verenigde Staten vliegt Delta naar vrijwel alle grote luchthavens. Door de enorme omvang van de maatschappij heeft Delta Airlines meerdere knooppunten in het netwerk, zogenaamde 'hubs'. De hubs zijn Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St.Paul, New York JFK en Salt Lake City in de Verenigde Staten, Parijs en Amsterdam in Europa en Tokyo-Narita in Japan. Vanuit deze plaatsen vliegt Delta naar vele andere bestemmingen wereldwijd. Delta vliegt tevens op Brussel.

Perfecte kwaliteit

De kwaliteit van de service op zowel de grond als aan boord is perfect en u zult zeker genieten van de professionele verdiensten van het Delta personeel. De service is onderverdeeld in een Economy Class, een BusinessElite en een First Class, die elk een van een uitstekende kwaliteit zijn. Delta maakt deel uit van het SkyTeam, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen (zoals KLM en Air France).

Aan boord

Economy Class

De Delta Air Lines Economy Class is een aangename manier om de oceaan over te reizen. Met uw eigen videoscherm op de Boeing 767, Boeing 777 en Airbus A330 vliegtuigen, met ruim aanbod van de laatste films, tv-series, spelletjes en zelfs live televisie, zal de tijd letterlijk voorbij vliegen. Tijdens uw vlucht zult u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje. Op geselecteerde vluchten heeft u zelfs de beschikking over draadloos internet, zodat u ook tijdens uw vlucht bereikbaar bent.

BusinessElite

Als passagier in de BusinessElite van Delta Air Lines zult u genieten van een ruim aanbod van luxeproducten voor een comfortabele, relaxte en productieve vlucht. BusinessElite is beschikbaar op alle intercontinentale vluchten en vluchten tussen New York en Los Angeles en San Francisco. Delta BusinessElite biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de Delta Skylounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen aan boord bieden alle gelegenheid om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel beschikt over een eigen videoscherm, stopcontact en het beste beddengoed. Aan boord geniet u van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd en een ruime selectie van wijnen. Geniet ook van de unieke cocktailservice bij Delta, een unieke ervaring in de lucht!

First Class

First Class van Delta Air Lines is alleen beschikbaar op binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten. Delta First Class biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de Skylounges van Delta, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. Aan boord zit u in ruime stoelen die u veel comfort bieden. Uw stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm met een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer! De maaltijden aan boord zijn zorgvuldig samengesteld door chef koks en komen met een ruim aanbod aan wijnen van over de hele wereld. Uniek bij Delta zijn de aan boord gemaakte cocktails.