Mvd
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Montevideo

Montevideo is de prachtige hoofdstad van Uruguay. Door zijn tropische temperaturen, negentiende eeuwse archtitectuur en mooie bezienswaardigheden, vormt het een ideale reisbestemming. Boek je vliegtickets naar Montevideo, en vergeet dan zeker geen bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Avenia 18de Julio, Mercado del Puerto en Palacio Salvo. Ook de Uruguayaanse keuken, die verrassend veel weg heeft van de Argentijnse met enkele veranderingen, geniet de goedkeuring van menig toeristen.

Voordelige vliegtickets naar Montevideo kun je uiteraard online vinden en bestellen bij Tix.

Events in Montevideo

Heb je reeds een vliegticket naar Montevideo en wil je je reis plannen? Weet dan dat er enkele jaarlijks terugkerende events worden georganiseerd:

  • Januari-februari - Uruguay Carnival
  • September - Montevideo Drum Fest

Tijdens een vakantie in het mooie Montevideo, kun je bijvoorbeeld verblijven in het InterCity Premium Montevideo of in het Regency Golf hotel.

Luchthavens in Montevideo

Wie wil vliegen naar Montevideo, zal arriveren op de volgende luchthaven:

  • Carrasco International Airport - afstand naar het centrum: 7 km

Wie tickets naar Montevideo heeft geboekt, kan van hieruit gemakkelijk doorreizen naar enkele andere populaire bestemmingen zoals Miami en Madrid.

Deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten van en naar Montevideo:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie