Best peru cuzco
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cuzco

Cuzco (plaatselijk schrijft men Cusco) is een stad in het zuidoosten van Peru. Cuzco heeft als bijnaam ‘De keizerlijke stad’. Met op de achtergrond de gigantische bergen van de Andes is het op de Plaza de Armas genieten geblazen van de kathedraal en de andere kerken, de historische gebouwen en de monumenten. Niet ver van Cuzco ligt de Inca-stad Machu Picchu. Cuzco werd hierdoor een belangrijk toeristisch centrum.

Tix helpt je bij het boeken van je ticket door een overzicht te geven van vluchten en vliegtickets naar Cuzco. Door te filteren kun jij je ideale vliegtickets naar Cuzco vinden en goedkoop vliegen naar Cuzco!

Events in Cuzco

  • februari – Carnaval Arequipeno
  • augustus - Festival of the founding of the city, Festidanza

Het Taypikala Hotel is een gemoedelijk driesterrenhotel op enkele minuten wandelen van de Tempel van de Zon. Vanuit je kamer heb je een mooi uitzicht op het pittoreske stadje. Het Taypikala Hotel is gedeeltelijk gebouwd op originele Inca-muren.

Een werkelijk in alle opzichten schitterend hotel is de vijfsterrenaccommodatie Hotel Monasterio. Een voormalig klooster in het centrum van de stad. In vijf minuten wandel je naar het historische centrum en het plein Plaza de Armas.

Luchthavens in Cuzco

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Alejandro Velasco Astete International Airport (CUZ) - Afstand centrum Cuzco 2 km

Na Cuzco ga je natuurlijk verder naar de volgende bestemmingen in Peru of omgeving, zoals naar steden als Lima, La Paz of Juliaca.

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten naar Cuzco: