Best peru juliaca
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Juliaca

Juliaca is een stad in het zuidoosten van Peru. De stad ligt in het Hoogland van de Andes ongeveer 3825 meter boven zeeniveau. Juliaca ligt vlak bij het Titicacameer. Dat is ook de grootste toeristische bezienswaardigheid. Doe een mooie cruise (bijvoorbeeld per catamaran!) over het meer en bekijk die vreemde drijvende eilanden. Tussen Juliaca en het meer bezoek je natuurlijk de graftorens van Sillustani. Deze 15e eeuwse torens liggen op een schiereiland van het Ayumarameer.

Tix zorgt voor de vliegtickets naar je bestemming. Wij zetten de airlines op een rij en laten je een keuze maken uit alle mogelijkheden voor vluchten en vliegtickets Juliaca. Zo kun je goedkoop vliegen naar Juliaca op de manier die jij wilt.

Events in Juliaca

  • mei – Las Cruces
  • october - Battle of Angamos Day

Vliegen naar Juliaca en dan genieten van een heerlijk hotel in een mooie stad. Tix regelt beide voor je. Hotel Don Carlos Juliaca ligt op een mooie centrumlocatie en is uitgerust met alle gemakken voor een ontspannen verblijf.

Royal Inn Juliaca is een mooi viersterrenhotel dat eveneens in het centrum is gelegen. Ook dit hotel is een goede uitvalsbasis naar alle bezienswaardigheden in de regio.

Luchthavens in Juliaca

Goedkoop vliegen naar Juliaca dan kom je aan op de volgende luchthaven:

  • Inca Manco Capac International Airport (JUL) - Afstand centrum Juliaca 20 km

Tix is vanzelfsprekend je partner voor tickets naar Juliaca. Tix biedt je vooraf de mogelijkheid om alle airlines goed te vergelijken. En na Juliaca reis je verder naar steden als Lima of Arequipa. Je regelt alle tickets eenvoudig via onze website!

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan naar Juliaca:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie