Best santam
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Santa Marta

Santa Marta ligt aan de Caribische kust in Colombia. Het is een stad met een rijk koloniaal verleden. Veel toeristen bezoeken de stad en omgeving vanwege zijn koloniale architectuur (bijvoorbeeld Madame Agustin Huis, Fort San Fernando en de Catedral de Santa Marta), de prachtige witte zandstranden en de nabijgelegen natuurgebieden.

Events in Santa Marta

Events in Santa Marta

  • juli – Las Fiestas del Mar

Populaire hotels in Santa Marta

La Casa del Ferrol is een goed knus hotel in het hart van de stad gelegen. Adem hier de lokale sfeer in die doordrenkt is van hartelijkheid en gastvrijheid. Irotama Resort ligt midden in de natuur met golf- en tennisaccommodatie en natuurlijk een zwembad. 1 km van het Caribische strand.

Luchthavens in Santa Marta

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Simon Bolivar Airport (SMR) - Afstand centrum 6km

Populaire bestemmingen in de buurt van Santa Marta

Op Tix vergelijk je eenvoudig de tickets naar Santa Marta die beschikbaar zijn, maar ook andere bestemmingen zoals Medellin of Bogota.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Santa Marta

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Santa Marta aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie