Best brazilie bucaramanga
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Bucaramanga

Bucaramanga ligt in het noordoosten van Colombia. In de stad zelf liggen maar liefst 160 parken. Bucaramanga staat dan ook bekend als ‘De Stad van de Parken’. Ten zuiden van de stad ligt het nationaal park Chicamocha. In de stad zijn vijf universiteiten gevestigd, waardoor het een echte studentenstad is.

Goedkoop vliegen naar Bucaramanga? Boek je tickets naar het mooie Colombia bij Tix, want daar tref je, na vergelijking van kwaliteit en service, de beste koop. Zo kun je naast je vliegtickets naar Bucaramanga ook je auto en hotel eenvoudig regelen.

Events in Bucaramanga

Events in Bucaramanga

  • augustus – Bucaramanga Festival Gremios Cheer
  • december - Festival de Bucaramanga

Populaire hotels in Bucaramanga

Hotel Dann Carlton Bucaramanga is een luxe vijfsterrenhotel. Het ligt in een exclusieve wijk van de stad op loopafstand van winkelcentra en warenhuizen. Het hotel beschikt over een zwembad en sauna.

Hotel Internacional la Triada is een goed 3 sterrenhotel en ligt wat meer in het centrum van de stad.

Luchthavens in Bucaramanga

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Palonegro International Airport (BGA) - Afstand centrum 30km

Populaire bestemmingen in de buurt van Bucaramanga

Je tickets naar Bucaramanga regel je op Tix. Kijk ook naar bestemmingen zoals Medellin of Bogota, daarvoor kun je ook je tickets bij ons boeken!

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Bucaramanga

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Bucaramanga aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie