Best cal
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Calama

Calama is een mooie stad in Chili. Het staat onder meer bekend om zijn koper, wat je dan ook in vele dingen terug zal vinden zoals in standbeelden of om kerken af te werken. Aan cultuur geen gebrek dus. Maar ook het aangename klimaat en de mooie natuur maakt van Calama een aantrekkelijke bestemming om eens op vakantie te gaan.

Je zoektocht naar vliegtickets naar Calama start je bij Tix, hier is het aanbod heel uitgebreid en de prijzen blijven scherp.

Events in Calama

Er worden helaas geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd in Calama, maar dat mag je niet tegenhouden om tickets naar Calama te boeken. Deze stad heeft immers vele andere troeven.

Bij vliegtickets hoort ook het overnachten in Calama. De keuze is groot in deze stad, zo kun je onder meer verblijven in het Sonesta Hotel Calama of in het Hotel Agua Del Desierto.

Luchthavens in Calama

Als je een vliegticket naar Calama in boekt, dan zul je waarschijnlijk arriveren op de volgende luchthaven:

  • El Loa International Airport - afstand naar het centrum: 6 km

Je vakantie kan zoveel meer zijn dan enkel vliegen naar Calama. Zo kan je van hieruit ook doorreizen naar een andere populaire bestemming zoals New York of {url:geo:destination:LAX}.

Wij maakten een kleine selectie van luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Calama verzorgen: