Best men
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Mendoza

Mendoza is een mooie stad aan de Argentijnse kust. Het staat bekend om zijn lekkere wijnen, het prachtige uitzicht op de besneeuwde toppen van de Andes, leent zich goed als wintersport bestemming maar ook als strandvakantie in de zomer is het een aanrader. De stad zelf beschikt over talrijke eetgelegenheden en mogelijkheden genoeg om te winkelen.

Tickets naar Mendoza vind je natuurlijk in het handige overzicht op Tix. Je kunt deze tickets heel eenvoudig online boeken en vervolgens goedkoop naar Mendoza vliegen.

Events in Mendoza

Wil je vliegen naar Mendoza, maar weet je niet precies wanneer? Kijk dan eens naar de terugkerende events die in Mendoza georganiseerd worden. Bijvoorbeeld:

  • Januari - Festival de la Paz y el canto de cuyo
  • Februari - Mendorock
  • April - Recital de No Te Va Gustar

Om je vakantie compleet te maken kun je, na het boeken van je vliegticket naar Mendoza op Tix, op zoek gaan naar een geschikt hotel. Mendoza heeft verschillende populaire hotels zoals het Aconcagua Hotel of het Huentala Hotel Boutique.

Luchthavens in Mendoza

Je arriveert op de volgende luchthaven:

  • El Plumerillo Airport Mendoza - de afstand naar het centrum van Mendoza: 8 km

Heb je je vliegtickets naar Mendoza reeds gevonden op Tix, maar wil je graag nog een andere plaats bezoeken? Dan kan gemakkelijk, want vanuit Mendoza kan je zonder problemen doorreizen naar onder meer Santiago en Madrid. Deze tickets boek je ook eenvoudig op Tix.

Er zijn vele luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Mendoza aanbieden en vluchten naar Mendoza verzorgen, waaronder:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>