Best rusland kazan
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kazan

Als hoofdstad van de autonome republiek Tatarstan heeft Kazan veel te bieden. Het is een stad die veel historie met zich mee brengt. Je kunt gaan winkelen in de winkelstraat Ulitsa Baumann of cultuur snuiven in het Kremlin van Kazan. Hier zijn de indrukwekkende Qulsharif moskee en toren van Söyembikä te vinden. Evenals de Annunciatie kathedraal die met bladgoud overgoten is. Kortom; vliegen naar Kazan is een must om al deze mooie bezienswaardigheden te bezoeken! Goedkoop vliegen naar Kazan is mogelijk via Tix!

Events in Kazan

In Kazan zijn verschillende jaarlijks terugkerende events, zoals:

  • Dag van de overwinning - 9 mei

Daarnaast worden in Kazan concerten georganiseerd van binnenlandse en buitenlandse artieste. Kaarten daarvoor kunnen bij de theaterkassa's in de stad gekocht worden. Evenals kaarten voor het Tataarse ballet en opera die zeer de moeite waard zijn en zich kunnen meten met de wereldtop.

Populaire hotels in Kazan

Om je bezoek aan Kazan compleet te maken, zijn de volgende hotels echte aanraders om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Marriot Courtyard Kazan en het Grand Hotel Kazan zijn tophotels die van alle gemakken voorzien zijn en tevens excursies organiseren.

Luchthavens in Kazan

Alle vluchten van en naar Kazan zullen arriveren en vertrekken vanaf:

  • Kazan International Airport (KZN), 25 km van het centrum

Populaire bestemmingen in de buurt van Kazan

Aan de rand van Kazan ligt het indrukwekkende Temple of All Religions (Xram vsex religii). De tempel is opgericht door de architect Ildar Xanov om alcohol- en drugsmisbruik tegen te gaan. Een andere trekpleister is het waterpark Kazan Riviera, een van de grootste waterparken ter wereld. Ook kunt u vliegtickets boeken naar trekpleisters als Baku en Yerevan.

Luchtmaatschappijen voor vluchten van en naar Kazan

De volgende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten van en naar Kazan aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie