Best yer
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Yerevan

Hoewel Armenië bij de meesten niet gezien wordt als een vakantiebestemming, heeft de mooie stad Yerevan veel te bieden. Het is een bruisende stad met vele musea, kunstgalerijen, winkels en eetgelegenheden. Bovendien is het klimaat aangenaam warm tot zomers heet in de zomer en heerst er gezellige vrieskou in de winter. Ook vind je er vele mogelijkheden om uit te gaan. De vele gekleurde waterfonteinen in het centrum zijn prachtig om te zien.

Uiteraard kun je zoals altijd voordelige vliegtickets naar Yerevan vinden op Tix. Ons aanbod van vluchten naar Yerevan is uitgebreid, je kunt hier diverse aanbieders vergelijken.

Events in Yerevan

Bij het boeken van een vliegticket naar Yerevan is het misschien raadzaam om rekening te houden met de verschillende events die er jaarlijks georganiseerd worden, zoals:

  • November - Night Comedy
  • December - Mea Culpa

Heb je jouw vliegtickets naar Yerevan reeds gevonden op Tix, dan kun je op zoek gaan naar een geschikt hotel. De keuze is groot in deze stad, je kunt er bijvoorbeeld verblijven in het Ani Plaza Hotel of het Europe Hotel.

Luchthavens in Yerevan

Vliegen naar Yerevan wil zeggen dat je waarschijnlijk arriveert op de volgende luchthaven:

  • Yerevan International Airport - afstand tot het centrum: 15 km

Heb je onlangs tickets naar Yerevan geboekt via Tix, maar wil je graag nog andere plaatsen bezoeken? Geen enkel probleem, want vanuit Yerevan kan je gemakkelijk doorreizen naar tal van andere populaire bestemmingen zoals Praag en Moskou.

Er zijn verscheidene luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Yerevan aanbieden, waaronder:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie