Vte
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Vientiane

Vientiane is de hoofdstad van Laos. De stad ligt aan de Mekong rivier. In de stad is nog duidelijk sprake van een klassieke koloniale Europese architectuur. De stad is bovendien rijk aan boeddhistische tempels, monumenten en kloosters. Ook de markten in Vientiane zijn interessant om te bezoeken omdat de plaatselijke cultuur hier het meest tastbaar is. Als je online kijkt op Tix, krijg je een overzicht van alle vliegtickets naar Vientiane. Jij kunt kiezen hoe je wilt vliegen naar Vientiane.

Events in Vientiane

Events in Vientiane

  • oktober – Vientiane Boat racing festival
  • november - That Luang Festival

Populaire hotels in Vientiane

AV Hotel (driesterren) is een gewoon goed hotel dat ligt midden in het centrum van Vientiane op slechts enkele minuten wandelen van de Tempel van Sisaket. Ook het Aroon Residence Hotel is op een mooie locatie centraal gelegen in Vientiane. Maak in de ochtend eens een mooie wandeling en ga dan zeker ook langs bij de ochtendmarkt Talat Sao. Snuif hier de lokale sfeer op en geniet van de kleuren en geuren van de regionale producten.

Luchthavens in Vientiane

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Wattay International Airport (VTE) - Afstand centrum 3km

Populaire bestemmingen in de buurt van Vientiane

Bij Tix regel je je de beste en goedkoopste tickets naar Vientiane, maar ook diverse andere bestemmingen zoals Kuala Lumpur, Bangkok of Seoul.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Vientiane

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Vientiane aan: