Amm
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Amman

Amman is de hoofdstad van Jordanië. Bij de stad liggen belangrijke archeologische monumenten zoals het Romeinse theater van Amman, het Odeum van Amman en het Romeins forum. 420 meter onder zeeniveau ligt de dode zee. Met een zoutgehalte van 33% is drijven in dit water een belevenis op zich. Een excursie naar dit avontuur mag dan ook nooit op het programma van een bezoek aan Amman en Jordanië ontbreken. Goedkoop vliegen naar Amman kan met één van de vele voordelige vluchten en vliegtickets Amman van Tix!

Events in Amman

Events in Amman

  • juli – Jerash Festival
  • september – Tango Festival

Hotel Amman West is een klein en knus stadshotel. Hotel Riviera ligt midden in het bruisende centrum van Amman. Beide zijn qua prijsstelling en qua ligging aantrekkelijke hotels voor iedereen die een vakantie naar Amman heeft geboekt.

Luchthavens in Amman

Wie gaat vliegen naar Amman arriveert op de volgende luchthaven:

  • Queen Alia International Airport (AMM) – afstand centrum: 35 km

Vanaf deze luchthaven kun je na het genot van je tickets Amman bijna naar alle bestemmingen in het Midden-Oosten, zoals Kuwait, Damascus en Beirut doorvliegen.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Amman:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie