Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kuwait

Kuwait is een zelfstandige staat in het noordoosten van het Arabische schiereiland. Het ligt aan de noordwestelijke kust van de Perzische Golf. Koeweit is een rijk land en er staan hier dan ook vele indrukwekkende gebouwen. De Grote Moskee, The National Assembly of Kuwait, het Burj al Arab Hotel en Kuwait Towers zijn zo maar vier markante gebouwen.

Goedkoop vliegen naar Kuwait is kun je regelen via Tix. Je vindt hier alle voordelige vluchten en vliegtickets naar Kuwait op een rij en je kunt direct online je tickets boeken.

Events in Kuwait

In Kuwait worden elk jaar terugkerende festivals gehouden:

  • januari/februari - Kuwait Festival
  • april - Gulf Jazz Festival

Populaire hotels in Kuwait

Zwembad, fitness, sauna, gratis Wifi, het is er allemaal in drietserrenaccommodatie Suite Home Hotel. En de locatie is ook best goed. In het centrum van Koeweit op slechts 400 meter van The Kuwait Towers en 3 km vanaf de Soukh.

De kwaliteit (en de prijs) van het Burj al Arab Hotel is niet in sterren uit te drukken. 321 meter hoog met een adembenemende architectuur. En een inrichting waar je niet op uitgekeken raakt. Met recht het mooiste, meest luxueuze en duurste (€1200 per nacht) hotel ter wereld. Misschien toch meer een hotel om naar te gaan kijken in plaats van in te logeren!

Tix levert handig overzicht van alle beschikbare tickets naar Kuwait. Je vliegticket naar Kuwait kun je zelf uitkiezen op basis van je wensen.

Luchthavens in Kuwait

Wie gaat vliegen naar Kuwait arriveert op de volgende luchthaven:

  • Kuwait International Airport (KWI) – afstand centrum: 15 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Kuwait

Na je vakantie in Kuwait ga je verder naar een andere plaats in de omgeving, zoals Cairo, Dubai of Luxor . Op Tix kun je ook voor die bestemmingen je tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Kuwait

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Kuwait:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie