Airlines default plane

Ga op reis met
Lufthansa

Over Lufthansa

Frequent Flyer Programma: Miles & More

Kwaliteit

De nationale luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa en staat garant voor een uitstekende service. Lufthansa is tevens de grootste Duitse luchtvaartmaatschappij en is een van de oprichters van de Star Alliance, een van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen.

Wereldwijd Netwerk

Lufthansa werd opgericht in 1926 en beschikt inmiddels over een wereldwijd netwerk met als belangrijkste knooppunten de luchthavens van Frankfurt, München en Düsseldorf. In Nederland vliegt Lufthansa naar Amsterdam en in België wordt Brussel aangevlogen. 

Airbus A380

Lufthansa beschikt over een moderne vloot van voornamelijk Airbus en Boeing vliegtuigen, waar u zich als passagier prettig zult voelen. De Duitse luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf de zomer van 2010 met de superjumbo Airbus A380.

Aan boord

Economy Class

Wanneer u met Lufthansa's Economy Class vliegt, geniet u van de uitstekende service die u van Lufthansa kan verwachten. De stoelen zijn dermate vormgegeven dat deze zeer aangenaam zitten, ook op lange vluchten. Op lange vluchten heeft u tevens de beschikking over een verstelbare hoofdsteun voor optimaal comfort. Tijdens de lange vlucht geniet u van een uitgebreid entertainment programma en op een aantal vluchten beschikt u in de Economy Class over een eigen videoscherm. Het menu is afgestemd op de bestemming, zodat u direct in het ritme van de plaats van bestemming komt.

Business Class

Business Class passagiers hebben op vrijwel alle luchthavens toegang tot de lounges van Lufthansa en een speciaal aangewezen check-in balie. Op Europese vluchten geniet u in Lufthansa's Business Class van een stoel met lederen bekleding en veel ruimte om te werken. Op lange vluchten zult u een genieten van een stille omgeving, waar u kunt werken of uitrusten. De stoelen zijn verstelbaar in een slaapstand, waardoor u uitgerust aan zult komen op de plaats van bestemming. Business Class passagiers beschikken tevens over een groot videoscherm. Zo kunt u genieten van de nieuwste films, tv series, spelletjes, muziek en nog veel meer! De stoelen beschikken tevens over een stopcontact, zodat u tijdens de hele reis op uw lap top van werken. Het ruime aanbod van maaltijden van de hoogste kwaliteit is indrukwekkend. U zult zeker onder de indruk zijn van de service aan boord.

First Class

Individualiteit en exclusiviteit zijn het thema van de Lufthansa First Class. Op het vliegveld kunt u inchecken bij een speciaal aangewezen incheckbalie voor een snelle en discrete afhandeling. Als First Class passagier heeft u toegang tot de lounges en op de luchthavens van Frankfurt en München zal een limousine u naar het vliegtuig brengen. Aan boord geniet u van zeer ruime stoelen die kunnen worden versteld tot een twee meter lang bed. Elke stoel beschikt over een stopcontact en een groot videoscherm met touch functie. Het entertainment programma Lufthansa Media World biedt u de laatste films, tv series, spelletjes en nog veel meer. Het ruime aanbod van maaltijden aan boord is van de allerhoogste kwaliteit en zijn bereid en goedgekeurd door 's werelds beste chef koks. Tevens is er een ruime selectie van wijnen voor u samengesteld. Lufthansa First Class garandeert u een onvergetelijke reis!