Bey
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Beirut

Beirut is de hoofdstad van Libanon. De stad werd tijdens de burgeroorlog vrijwel volledig verwoest. Inmiddels is de stad voor het grootste deel al weer gerestaureerd en wel zodanig dat de vroegere titel “Parijs van het oosten” weer helemaal waar wordt gemaakt. Beiroet heeft een aangenaam Mediterraan klimaat. Vooral de zomer (misschien met uitzondering van augustus), lente en herfst zijn ideaal voor een verblijf in Beirut.

Wil je goedkoop vliegen naar Beirut, dan ga je online naar Tix. Hier hebben we voor jou een ruime keuze voordelige vluchten en vliegtickets naar Beirut.

Events in Beirut

Events in Beirut

  • februari/maaart – Al Bustan Festival
  • juli – Hay Festival Beirut
  • october – International Film Festival

Heeft u vluchten Beirut geboekt en u zoekt een hotel dat gunstig gelegen en geprijsd is? En dicht bij alle bezienswaardigheden? Dan is Radisson Blu Martinez Beirut Hotel (3 sterren) absoluut aan te raden. Het ligt centraal in het City Center gebied. Iets luxer en duurder kan natuurlijk ook. Casa D'or Hotel Beirut Beiroet is een goede eerste klas locatie midden in de toeristische wijk Hamra. Zo kun je al wandelend veel gaan bekijken van al het moois dat deze stad heeft te bieden.

Luchthavens in Beirut

Wie gaat vliegen naar Beirut arriveert op de volgende luchthaven:

  • Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY) – afstand centrum: 9 km

Vanuit Beirut kun je bijna alle bestemmingen in de omgeving bereiken, zoals Sharjah en Damascus.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Beirut:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie