Airlines default plane

Ga op reis met
Aeroflot

Over Aeroflot

Frequent Flyer Programma: Aeroflot Bonus

 

Rusland

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. Voordat de Sovjet unie in de jaren negentig uit elkaar viel was Aeroflot de grootste maatschappij ter wereld met meer dan 3.000 vliegtuigen. Aeroflot is in 1923 opgericht en is al sinds 1958 actief op de nederlandse markt.

Routenetwerk

Aeroflot heeft een uitgebreid route netwerk van 115 bestemmingen in 52 landen. Vanaf Amsterdam wordt er twee keer per dag rechtstreeks naar Moskou gevlogen. De thuishaven van Aeroflot is Sheremetyevo International Airport (SVO) in Moskou. Vanuit Moskou zijn er gunstige verbindingen met korte overstaptijden naar 12 Aziatische bestemmingen. De luchthaven in Moskou beschikt over alle voorzieningen als bars, restaurants en duty free shops om de wachttijd wat aangenamer te maken.

Vloot

Vandaag de dag bezit Aeroflot een vloot van 130 moderne vliegtuigen. De vloot is erg jong met een gemiddelde leeftijd van 5 jaar. 90% van de vloot bestaat uit Airbussen en Boeings. Op de vluchten vanaf Amsterdam wordt er gevlogen met de Airbus A319, A320 en A321. Op internationale vluchten naar Azië wordt met de Airbus A330-300ER en de nieuwe Boeing 777-300ER gevlogen.

Aeroflot kent een twee klassen concept op de meeste toestellen;  ‘Bussiness Class en Economy Class’. Per 01 februari 2013 heeft Aeroflot er op een aantal routes een derde klasse bij. In de nieuwe B777-300ER is een nieuwe premium economy class service toegevoegd; ‘Comfort +’

Aeroflot heeft als een van de weinige europeese luchtvaartmaatschappijen een volwaardig, full service ‘Business Class’ product. Met grote comfortabele leren stoelen in 2-2 opstelling en personal entertainment systeem. De passagier kan zijn maaltijd zelf kiezen via het a la carte keuze menu.

Skyteam

Sinds 2006 is Aeroflot lid van de luchtvaart alliantie SkyTeam. Met SkyTeam alliantie partners als KLM, Delta en Airfrance heeft Aeroflot code share overeenkomsten.
 

Aan boord

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie