Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Walvis Bay

Walvis Bay is de grootste en belangrijkste zeehaven van Namibië. Het is bekend om zijn ongerepte natuur en zijn grote aanbod aan watersporten. Natuurlijk kan je in het heerlijke klimaat ook genieten van een zalige strandvakantie. Een bezoek aan het Dolphin Part mag zeker niet ontbreken en wie op zoek is naar avontuur in zijn vakantie kan gaan duiken of wake-boarden.

Vliegtickets naar Walvis Bay kan je vinden op Tix. In ons grote aanbod vind je zeker de oplossing voor je vakantie.

Events in Walvis Bay

Om nog meer uit je vliegtickets naar Walvis Bay te halen, kun je een bezoek brengen aan één van de vele bezienswaardigheden zoals de Kuiseb River Delta, het Namib Naukluft Park of aan Sandwich Harbour.

Nadat of voordat je je vliegticket naar Walvis Bay boekt op Tix wil kun je ook gaan kijken naar een hotel om te overnachten. Je hebt een ruime keuze, zo kan je bijvoorbeeld verblijven in het Protea Hotel Pelican Bay of in het Organic Square Guesthouse.

Luchthavens in Walvis Bay

Als je besluit te vliegen naar Walvis Bay, zul je aankomen op deze luchthaven:

  • Walvis Bay Airport International - afstand naar het centrum: 15 km

Wil je meer halen uit je tickets naar Walvis Bay die je boekte via Tix, dan kan je altijd nog een bezoek brengen aan een andere bestemming zoals Frankfurt en Rome.

Wij maakten voor jullie een overzicht van enkele van de vele luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Walvis Bay verzorgen:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>