Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Nouakchott

Aan de westkust van Afrika ligt het kleine landje Mauritanië met als hoofdstad Nouakchott. Deze relatief jonge stad is pas in de jaren '70 na een grote droogte uitgegroeid tot de grootste stad in het land. Met twee prachtige geschonken moskees en de relaxte sfeer op straat is dit een plek waar je echt geweest moet zijn.

De uitgestrekte zonnige stranden met het helderblauwe water zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van de zon en watersporten. Met Tix kun je makkelijk de beste vliegtickets naar Nouakchott vergelijken.

Events in Nouakchott

Er zijn geen grote jaarlijks terugkerende events in Nouakchott te vinden, maar je kunt jezelf altijd op de hoogte laten stellen door de lokale bevolking voor kleinere events.

Luchthavens in Nouakchott

Als je gaat vliegen naar Nouakchott is er maar één luchthaven in Nouakchott waar de grote vliegmaatschappijen op landen, namelijk:

  • Nouakchott (NKC) - Afstand centrum: 10 Km

Deze vliegmaatschappijen brengen jou naar Nouakchott

Onder andere de volgende vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Nouakchott:

Houd rekening met een eventuele overstap en een reistijd van ongeveer 6 tot 8 uur.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie